Top menu

Uge Menu frokost

Frokost ordningen fra Køster & Co, består hver dag/uge af flg.

Det varme:
1 varm ret med tilbehør af kartofler/ris/pasta/korn
der Kan vælges en regulær Veganer/vegetarret ( tillæg kr.5,- )
Det kolde:

3 slags slagter pålæg med tilbehør
Salater/grøntretter:
2 slags mættende & rig/fyldig salat af grøntsager/pasta/bælgfrugter/korn/bønner
kikærter / kål / quinoa etc,
Brød: 
Hjemmebagt Langtidshævet lyst brød og rugbrød med pisket smø

Kage:
1 gang om ugen leveres kage eller en portionsanrettet dessert


mandag d.10/12-2018
Varm Ret

Spoleben – hvidløg – rosmarin – citron – pepperonata, Råstegte kartofler – spicy dip

Vegetar Ret

Bagte gulerødder – stegt polenta – æblesalsa – rygeost – kørvel

Salat #1

[Fynsk ærtesalat – blomkål – syrnet fløde – purløg ]

Salat #2

[Broccoli – rosiner – peberfrugt – perlebyg – gremoulata]

Pålæg #1

. [Bagt laks – dildsalat – marineret tomat ]

Pålæg #2

. [Fennikel salami – figner – balsamico glace]

Pålæg #3

. [Tunsalat – majs – rødløg – æg – dild ]

Pålæg #3

. [Æggesalat – laks – dild – rødløg – rugbrøds croutons ]

 

Pålæg #3

. [Kyllingesalat – “shaved” blomkål – pesto – bacon – syltede løg ]


Tirsdag d.11/12-2018
Varm Ret

Kylling “Bourgignon”
perleløg – gulerod – syltede svampe – sauce,
Knuste kartofler – olivenolie – citronkrumme – timian

Vegetar Ret

. [Broccoli souflé – jordskokker – aubergine – spinatpesto ]

Salat #1

[Bagte peberfrugter – kikærter – radichio – persille – pebersalsa]

Salat #2

[Agurk – oliven – soltørret tomat – rucola – pecorino]

Pålæg #1

. [Oksebryst – peberrod – artiskok – sprøde radiser]

Pålæg #2

. [Hjemmelavet frikadeller – drueagurk – hjemmerørt remoulade – rødkål]

Delikatesse

. [Dagens ost med behørig garniture]


Onsdag d.12/12-2018
Varm Ret

kødboller [tomat sauce – persillerod – rosmarin ,Pasta – pesto – parmesan ]

Vegetar Ret

. [Gratinerede blomkål – sennep – timian – græskarkerner – bønnepuré ]

Salat #1

[Revet rødbede – feta – rucola – sesamvinaigrette – solsikkekerner]

Salat #2

[Pasta salat fra 80´erne…]

Pålæg #1

. [Carpaccio “Toscana” – trøffelolie – rucola – parmesan ]

Pålæg #2

. [Æg – rejer – citron – dild – agurk – hjemmelavet mayonaise]

Pålæg #3

. [Wienersalat – løg – kartoffel – ravigotte – purløg ]


Torsdag d.13/12-2018
Varm Ret

Mexikansk kalkun – tomatsalsa – avocadocreme – bønnepuré – sprøde chips ,
Krydrede ris – hvedetortilla

Vegetar Ret

. [Aubergine lasagne – tomat – ost – urter]

Salat #1

 [Spidskål – agurk – persille – sennepsolie – bagte rødløg – brøndkarse ]

Salat #2

 [Courgetter – mozzarella – suppehorn – svampe – basilikum – sprøde kerner]

Pålæg #1

. [Leverpostej, bacon, svampe og rødbede]

Pålæg #2

. [Plukket and – ribs – peberrodssalat – rosmarin ]

Kage

. [Citron muffins – kanel glasur]


Fredag d.14/12-2018
Varm Ret

Oksefilet [tomatiseret bearnaise – stegt broccoli – timian ,
Ovnstegte aspargeskartofler – grøn salsa – græskarkerner]

Vegetar Ret

. [Franske løgtærter – bagt peber – black bean salsa]

Salat #1

[Klassisk tomat salat – mozzarella – oliven – basilikum – rødløg ]

Salat #2

[Rødbede – fennikel – feta – solbærvinaigrette – kerner – feldsalat]

Pålæg #1

. [Rullepølse – oksesky – syltede løg – persille salat – tomatconcassé ]

Pålæg #2

. [Rygeost – radiser – æg – makrel – dild ]

Pålæg #3

. [Kebab – majs – rødløg – sumak – persille]