Top menu

Firma Frokost Catering

Firmafrokost catering;

Frokost ordningen fra Køster & Co, tilberedt og leveret af kokkene selv, således at du som kunde kort kan drøfte ønsker & komme med daglig feedback til kokken uden at spilde tiden hos en “kundeservice” som hos de store internet platformer der administrere utallige catering køkkener, hér kommer du let i kontakt med dem som faktisk står og tilbereder din frokost.

Leveret i termokasser på porcelæn & fade, vi ønske IKKE at bidrage til miljø svineri med “engangsemballage” – således prøver vi i stor udstrækning at undgå plastic & engangsservice. Kontakt Morten Køster for mere info omkring Pris/ levering & tilbud på en fast frokost ordning.

Det varme:
1 varm ret med tilbehør af kartofler/ris/pasta/korn ( torsdag er altid “Meat free” )
der Kan vælges en regulær Veganer/vegetarret ( tillæg kr.5,- )
Det kolde:

1 slags slagter pålæg med tilbehør
1 slags salat/pålæg
Salater/grøntretter:
2 slags mættende & rig/fyldig salat af grøntsager/pasta/bælgfrugter/korn/bønner
kikærter / kål / quinoa etc,
Brød: 
Hjemmebagt Langtidshævet lyst brød og rugbrød med pisket smør

Kage:
1 gang om ugen leveres kage eller en portionsanrettet dessert

Morten Køster vil løfte barren for firma-frokoster
Morten Bech Køster, som igennem 18 år har været indehaver og køkkenchef på No 1,  kommer med erfaring fra franske & belgiske Michelinrestauranter og danske Restaurant Kong Hans,  – stræber efter at give gæster og råvarer den bedste behandling, og levere kvalitetsfrokost, der tilgodeser både sundhed og miljø.

Med deres frokostkøkken har kokkene sat sig nogle mål for, hvordan de vil løfte barren for det til tider brogede markedet, der eksisterer indenfor firma frokost catering området. Lyder det dyrt? Det behøver det ikke at være. Når man vælger gode råvarer, er frokostordningen selvfølgelig ikke det billigste discount, du kan få fingre i, men ordningen er bestemt heller ikke så dyr, at mindre & mellemstore virksomheder med et begrænset budget til frokostordning ikke kan være med. God frokost baseret på de rette valg bør være noget for alle – og vi leverer frokost ned til 10 personer. Kontakt os på mail@no-1.co / info@koekkenhotel.dk for at modtage et pris tilbud inkl. Leveringen etc,

Køkkenhotel & Køsters frokostordning vil leve op til flg. fem regler:

  1. Sunde, lette & lokale råvarer
    Tiden, hvor rødt kød fløjet ind fra Argentina, bare er toppen, er for længst slut. Nutidens forbrugere har fået en bevidsthed om, at køkkener præget af lette, lokale råvarer som fx grønt, fjerkræ og fisk, er lækrere for både dig og for vores miljø. Der er så meget lækkert i baghaven, så hvorfor flyve varer ind fra udlandet. Det er ret firser-agtigt, er det ikke?
  2. Leg, overraskelse og et friskt pust
    Frokostpausen må godt være sjov og overraskende – og det friske pust, der får dig godt igennem arbejdsdagen. Med mange års erfaring fra gourmetrestauranter har Køster et naturligt afsæt i moderne tilberedningsformer og teknikker, og leger med selve forarbejdningen af de enkelte råvarer fx ved brug af vacuumering og geleringsprodukter af tang og proteinstoffer, der kan hjælpe med at skabe alt fra intens gelé til fnuglet sne.
  3. Det skal være fair og i orden!
    Du skal kunne spise din frokost med god samvittighed. Udover et knivskarpt fokus på et råvarevalg, der er defineret af sæson og geografisk nær beliggenhed, ligger prioriteringen af økologi, biodynamik og Fairtrade-produkter og produkter fra producenter med en positiv CSR-tankegang tårnhøjt på prioritetslisten. Valget af leverandører og samarbejdspartnere er essentielt – og kvalitet og god samvittighed er aldrig til diskussion. Vi styrer imod et 40-60% økologisk indhold i vores køkken, men ønsker også at ramme en bæredygtig økonomi, så du har råd til fortsat at vælge kvalitetsfrokost
  4. Grønt-grønt-grønt
    Grønt er godt for dig, miljøet, og garanteret også din arbejdsproduktivitet. Uden at være fanatiske eller fordømmende trækker vi frokosten i den grønne retning, og når vi laver frikadeller – så gør vi det enten med kalve og grise, som har haft gode livsforhold indtil slagtningen. Eller med rødbede eller courgette, der er plads til begge dele. Hos os kan du vælge vegetar, flexitar eller måske bare lidt mindre kød og lidt mere grønt til din frokost. Så sidder du heller ikke og falder i søvn foran computeren efter frokost…
  5. Miljøvenlig emballage
    Vi har ligesom dig set alt for mange fotos af hvaler & andre dyr kvalt af overdrevne mængder plastic i vores verdenshave… Og ønsker ikke at bidrage negativt ved at bruge mere plastic end højst nødvendigt. Derfor anrettes al vores mad i porcelæn, sylteglas og glasskåle. Vi kan ikke helt undgå brug af film og plastic i et storkøkken, men vi arbejder hårdt på at nedbringe brugen af plast. Vi håber derfor, at I vil hjælpe os med at behandle porcelæn og glas forsigtigt – så vi kan undgå at skulle bruge engangsemballage i fremtiden, der fylder hele jeres køkken op med skrald hver dag. Vi arbejder på forsøgsbasis med brugen af bambus og andre træsorter, der er mere håndterbare i cateringhenseende.

Kontakt os for at høre mere om vores frokostordning.